Contact

Hoe kunt u contact met ons opnemen?

Tijdens openingstijden kunt u ons altijd bellen op nummer: 0544  375928. U kunt natuurlijk ook altijd een mailtje sturen.

 

 

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

Bel  ons!

 

Hoe kunt u ons bereiken?

Vanuit de richting DOETINCHEM / VARSSEVELD Neem de A18 die bij Varsseveld over gaat in de N18 richting Enschede. Neem de 2e afslag Lichtenvoorde. Sla bij die verkeerslichten rechtsaf. Direct na de afslag (u ziet een autowasstraat voor u) slaat u rechts af de Bentinckstraat in. Neem de eerste mogelijkheid om linksaf te slaan; dit is de Mozartstraat. Aan uw rechterhand heeft u meteen parkeermogelijkheden; wij bevinden ons op nummer 34A.

Vanuit de richting RUURLO / ZIEUWENT Neem de N312 richting Lichtenvoorde. Bij de kruising met verkeerslichten bij Lichtenvoorde, de kruising recht over steken. Direct na de verkeerslichten (u ziet een autowasstraat voor u) slaat u rechts af de Bentinckstraat in. Neem de eerste mogelijkheid om linksaf te slaan; dit is de Mozartstraat. Aan uw rechterhand heeft u meteen parkeermogelijkheden; wij bevinden ons op nummer 34A.

Vanuit de richting ENSCHEDE / GROENLO Neem de N18 richting Doetinchem. Bij de derde verkeerslichten bij Lichtenvoorde linksaf slaan. Direct na de afslag (u ziet een autowasstraat voor u) slaat u rechtsaf de Bentinckstraat in. Neem de eerste mogelijkheid om linksaf te slaan; dit is de Mozartstraat. Aan uw rechterhand heeft u meteen parkeermogelijkheden; wij bevinden ons op nummer 34A.